NIEUWS

Lees onze prachtige verhalen over de Beursvloer, succesvolle matches en publiciteit.


Beursvloer Amsterdam gaat niet door

Beursvloer Amsterdam gaat definitief niet door. Na de datum twee keer te hebben uitgesteld hebben we nu besloten de Beursvloer in zijn geheel niet door te laten gaan.

Nieuwe datum Beursvloer Amsterdam West

Na de persconferentie van gisterenavond waarin werd aangegeven dat er vanaf 1 juli 2020 weer bijeenkomsten mogen plaatsvinden tot 100 personen hebben wij goede hoop dat we op dinsdag 6 oktober 2020 de Beursvloer mogen houden in de Westerliefde.

Vervelend besluit

U heeft vast het Coronanieuws ook op de voet gevolgd. Helaas hebben we als Beursvloer Amsterdam tegen ons zin moeten besluiten om de bijeenkomst van 24 maart geen doorgang te laten vinden. Wij brengen inclusief alle vrijwilligers die deze dag mogelijk maken zo'n 150 mensen op de been. Gezien de landelijke richtlijnen rond het Coronavirus is het niet verantwoord de Beursvloer door te laten gaan. We hopen op uw begrip.

Leden projectgroep in het zonnetje

Nog maar 4 weken tot de Beursvloer Amsterdam! Wij zijn ontzettend trots op dit evenement. Graag willen wij de leden van de projectgroep bedanken voor het inzetten van hun tijd, netwerk, advies, hulp en steun.


PARTNERS

Beursvloer 2021 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions