Beursvloer Amsterdam gaat niet door

< Ga terug

Beursvloer Amsterdam gaat definitief niet door. Na de datum twee keer te hebben uitgesteld hebben we nu besloten de Beursvloer in zijn geheel niet door te laten gaan. Er komt ook geen nieuwe datum.

Helaas zijn fysieke bijeenkomsten waar mensen zich door te ruimte bewegen niet toegestaan. Ook is het aantal deelnemers aan fysieke bijeenkomsten maximaal 100. Het concept van de Beursvloer dat je juist door ontmoetingen en het uitwisselen van verhalen tot een match komt past dus niet in deze corona-maatregelen. 

Blik op Talent en SamenWonen SamenLeven, de twee intiatiefnemers van Beursvloer Amsterdam West, zullen alle deelnemers persoonlijk op de hoogte brengen en kijken of er toch nog matches te maken zijn. De hulpvragen waren immers al bekend. Mochten er matches uitkomen dan zijn deze over een tijd te vinden op deze website en zullen we daar zeker ook op social media over communiceren. 

We danken iedereen die aan deze Beursvloer heeft meegewerkt en vinden het super jammer dat dit mooie evenement niet kan doorgaan. Wanneer de corona maatregelen begin april zouden zijn ingegaan i.p.v. eind maart dan hadden we nu waarschijnlijk bericht over leuke matches.

Heeft u vragen of zijn er andere zaken naar aanleiding van ons besluit neem dan contact op met Angelique Ottens via e-mailadres angelique@beursvloeramsterdam.nl

 

Beursvloer 2020 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions