TRAINING

Hier kunnen Maatschappelijke Organisaties zich aanmelden voor de training 'Effectief matchen'.


Speciaal voor vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen en goede doelen uit Amsterdam-West die willen gaan deelnemen aan Beursvloer Amsterdam organiseren wij een Beursvloertraining 'Effectief matchen' op maandag 17 februari 2020. Om 18.45 uur staat de koffie klaar en om stipt 19.00 uur starten we de training zodat we rond 21.30 uur kunnen afronden. De training vindt plaats in Amsterdam. Na je aanmelding ontvang je de locatie.

Mocht u nog twijfelen over uw deelname aan Beursvloer Amsterdam omdat u niet helemaal helder heeft wat een Beursvloer is en of het iets voor uw organisatie kan zijn, kom dan zeker naar de training. U leert er niet alleen hoe u kunt samenwerken met het bedrijfsleven maar ook wat de Beursvloer voor uw organisatie kan betekenen. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

- hoe werkt de Beursvloer?
- het formuleren van goede hulpvragen
- het bedenken van creatieve tegenprestaties
- het schrijven van een elevator-pitch (en het oefenen daarvan)

Dit alles met als doel om u op 24 maart 2020 tijdens het Beursvloerevenement succesvol te laten zijn in het maken van matches.

Deelname is gratis. Opgeven kan door op onderstaande pijl te klikken. U kunt vervolgens twee personen aanmelden. T.z.t. ontvangt u een bevestiging met daarin de trainingslocatie.

Aanmelden:


PARTNERS

Beursvloer 2020 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions